Принцип за пример: Гркиње напустиле терен због тренерки "Macedonia"

Младе рукометашице Грчке напустиле су утакмицу против селекције Македоније јер је на тренеркама стручног штаба супарница писало "Macedonia".


Како преносе локални медији, Гркиње су се после загревања повукле са терена када је требало да буду интониране химне, али иако су се вратиле после десетоминутног убеђивања службеника Европске рукометне федерације (ЕХФ) и Рукометне федерације Македоније, руководство их је поново повукло у свлачионицу убрзо после почетка утакмице.

Меч младих рукометашица две суседне земље, на Европском првенству до 17 година, које се одржава у Скопљу, прекинут је само 32 секунде после почетка јер је руководству и рукометашицама репрезентације Грчке засметало то што на тренеркама стручног штаба Македоније пише "Macedonia".

Грчки селектор је затражио тајмаут, да би одмах након тога повукао екипу са терена.

Судије су, према правилима, сачекале 15 минута да се младе грчке рукометашице врате на терен, а како се то није догодило прогласиле су службену победу селекције Македоније.

Извор: Б92
Коментар Магацин-а: Неки отварају "дијалог" а неки имају принципе и национални понос. Браво Грци!


Грчка, македонија, Рукомет
http://www.magacinportal.org/2017/08/02/princip-za-primer-grkinje-napustile-teren-zbog-trenerki-macedonia/
Принцип за пример: Гркиње напустиле терен због тренерки "Macedonia" Принцип за пример: Гркиње напустиле терен због тренерки "Macedonia" Reviewed by Гладиус on август 02, 2017 Rating: 5

Нема коментара:

Омогућава Blogger.