Црна Гора, "камповање са оружјем" присталица Велике Албаније

[caption id="attachment_53732" align="aligncenter" width="600"] Назиф Цунгу пуца на излету присталица "природне" Албаније[/caption]

Црногорски портал "Уједињење" тврди да је председник Општине Улцињ Назиф Цунгу пуцао из ватреног оружја на, како се наводи, својеврсном камповању присталица ,"природне (велике) Албаније" које је одржано у Црној Гори.



Око њега се, на објављеној фотографији за коју се не зна када је снимљена, налазе особе у маскирним униформама и са заставама Албаније.

Како тврди портал, класични војни камп на врху Румије, изнад Бара, био је, током викенда, стециште особа у маскирним униформама и са хладним, али и ватреним наоружањем.

Запослени у општини Улцињ о овом догађају или "немају појма или тврде да је реч о роштиљању", док трећи кажу да су их посетили "туристи" из Албаније које су дочекали "рођаци" из Улциња.

Део туриста носио је мајице на којима су исцртане границе "природне" (велике) Албаније на којима се налазе подручја и данашње Црне Горе.

Уједињење напомиње да су Албанци у Црној Гори пресудно допринели стварању независне црногорске државе и оцењује да би неке "српске роштљџије" истог тренутка били похапшени када би направили сличан "маскенбал".

А, можда, као се додаје, и оптужени "за седам-осам покушаја државног удара или поткопавања темеља суверености државе чија је престоница Цетиње".

Извор: РТС

велика албанија, камп, Румија, црна гора
http://www.magacinportal.org/2017/05/23/crna-gora-kampovanje-sa-oruzjem-pristalica-velike-albanije/
Црна Гора, "камповање са оружјем" присталица Велике Албаније Црна Гора, "камповање са оружјем" присталица Велике Албаније Reviewed by Гладиус on мај 23, 2017 Rating: 5

Нема коментара:

Омогућава Blogger.