Укус Пиротског качкаваља чува традиција прилагођена данашњици

Када добије облик, качкаваљ се носи у сушару. Фото: Јужне Вести
Свеже млеко оваца и крава са старопланинских пашњака, ручно мешење, полугодишње зрење, ниједан додатак осим соли и вековима стара рецептура оно је што укус пиротског качкаваља издваја и међу најквалитетнијим сиревима на свету.
То што...http://www.magacin.org/2015/06/22/ukus-pirotskog-kackavalja-cuva-tradicija-prilagodjena-danasnjici/

Укус Пиротског качкаваља чува традиција прилагођена данашњици Укус Пиротског качкаваља чува традиција прилагођена данашњици Reviewed by Огњен on јун 22, 2015 Rating: 5

Нема коментара:

Омогућава Blogger.