Цео Балкан је под тихом окупацијом Америке

[caption id="attachment_47131" align="aligncenter" width="600"]Архивска фотографија (телеграф.мк) Архивска фотографија (телеграф.мк)[/caption]

Не само Македонија, него и цео Балкан налазе се под "тихом окупацијом" Америке што је и један од узрока дешавања у Бившој Југословенској Републици Македонији, сматра новинар из Скопља Миленко Неделковски.


- Онима који се буне и желе да изађу из тог окружења, и то не само међу балканским земљама већ и у земљама ЕУ, одмах се појаве кризе, прислушкивања… било шта само да се прави хаосу тој држави - тврди Неделковски за "Спутњик".

Он је убеђен да се ниједна велика криза, гледано кроз историју, није решила без, како је рекао, финалног судара и пуно крви.

- То ће и овде да буде. Ево, нека неко каже која се војна, политичка криза, светска или регионална, било када решила миром. Не постоји то - сматра Неделковски.

Он одлуку председника Македоније Ђорђа Иванова да помилује све који су били осумњичени за учешће у скандалу прислушкивања, сматра катастрофалном. - Одлука која је донета тек ће бити предмет анализа - каже македонски новинар.

Неделковски наводи и да предстојећи избори у Македонији неће смањити политичке напетости, нити донети ишта ново.

- Било - не било избора, тензије нас неће оставити на миру, не постоји финално решење - рекао је он.

Неделковски најаву опозиције да неће учествовати на изборима, сматра њиховим избором и додаје да "политички простор није никада празан".

Предлог Магацин-а:


Ана Радмиловић: Македонија на путу великих сила
Аустријски „Винер цајтунг“: „Србија и Македонија нису подржале санкције према Русији и сада ће то да плате“
Балкан на мапи планова за исламизацију



Извор: Vesti-online
Цео Балкан је под тихом окупацијом Америке

балкан, демонстрације, ђорђе иванов, македонија, Миленко Неделковски, немири, окупација, САД
http://www.magacinportal.org/2016/04/14/ceo-balkan-je-pod-tihom-okupacijom-amerike/
Цео Балкан је под тихом окупацијом Америке Цео Балкан је под тихом окупацијом Америке Reviewed by Гладиус on април 14, 2016 Rating: 5

Нема коментара:

Омогућава Blogger.